Βάτραχοι Ξάνθης. Ο Αϊ Βασίλης άργησε μια μέρα. - ItsAllAboutXanthi

Βάτραχοι Ξάνθης. Ο Αϊ Βασίλης άργησε μια μέρα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Βάτραχοι» , πιστός στο ραντεβού του και φέτος διοργανώνει για 6η συνεχόμενη χρονιά τη δράση αλληλεγγύης «Ο Αϊ- Βασίλης άργησε μια μέρα». Σκοπός της δράσης είναι η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Ομάδας Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ξάνθης που στηρίζει περισσότερες από 150 οικογένειες στην πόλη μας. Κάθε χρόνο μεγάλη είναι η συμμετοχή κι άλλων συλλόγων του νομού μας ενώ υπάρχουν πάνω  από 30 σημεία συλλογής. «Σάκους του Αϊ-Βασίλη» μπορούσε να βρει κανείς σε στέκια συλλόγων, γυμναστήρια, φροντιστήρια, χορευτικούς συλλόγους, σχολεία , τοπικές επιχειρήσεις … χώροι που στην πλειοψηφία τους τώρα παραμένουν κλειστοί λόγω COVID-19.

Δυστυχώς, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και η πανδημία που μαστίζει τον κόσμο επηρεάζει αναπόφευκτα και  την τοπική κοινωνία και οικονομία μας. Φέτος πιο πολύ από κάθε άλλη χρονιά, η ανάγκη για στήριξη των οικογενειών αυτών είναι τεράστια.

Λόγω των συνθηκών μπορεί οι σάκοι να είναι λιγότεροι αλλά έχουμε την στήριξη όλων των συλλόγων και των επαγγελματιών που συμμετείχαν κάθε χρόνο και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για αυτό .

Σημαντικό!
Φέτος στην προσπάθεια μας αυτή έχουμε την πλήρη στήριξη των οδηγών Ταξί της Ξάνθης.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να βοηθήσετε αλλά σας είναι δύσκολο να προσέλθετε σε κάποιο από τα σημεία συλλογής μπορείτε να καλέσετε ένα ταξί στο 2541072801 και δωρεάν θα τα παραλάβει από το σπίτι σας!

Η δράση αυτή ξεκινάει τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου και έχει διάρκεια δυο εβδομάδες έως και την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021.

Βοηθήστε όλοι μαζί να γεμίσουμε το “σάκο” του Αϊ Βασίλη με τρόφιμα μακράς διάρκειας (αλεύρι , μακαρόνια , όσπρια , γάλα, κονσέρβες) και είδη πρώτης ανάγκης (απορρυπαντικά , παμπερς, σερβιέτες).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *