Γιατρός στο Νοσοκομείο της Ξάνθης χορήγησε σε ασθενή απλά ηρεμιστικά μετά από εγκεφαλικό

Πριν από λίγες μέρες ο ασθενής δεν αισθανόταν καλά και κάλεσε ασθενοφόρο. Αργότερα μόλις τον είδαν οι γιατροί του Νοσοκομείου της Ξάνθης είπαν δεν είναι τίποτα και χρειάζεται μόνο ξεκούραση και έτσι του έδωσαν μόνο ηρεμιστικά. Ο ασθενής τους είπε μήπως χρειάζεται να κάνει αξονική, αλλά η γιατρός είπε ειρωνικά ότι δεν χρειάζεται μια χαρά είσαι και έτσι του χορήγησε απλά κάτι ηρεμιστικά του έδωσε δυο μέρες χαρτί αναρρωτικής για την εργασία του και τον έδιωξε σπίτι.

Μετά από μία μέρα ο ασθενής δεν αισθανόταν καλά και πήγε σε προσωπικό του γιατρό εκτός νοσοκομείου όπου αυτός τον έστειλε επειγόντως να κάνει αξονική!
Πριν βγουν αποτελέσματα της αξονικής του είπαν ότι πρέπει να κάνει και μαγνητική γιατί κάτι δεν πήγαινε καλά!
Με το που βγήκαν τα αποτελέσματα του είπαν ότι είχε πάθει ένα μικρό εγκεφαλικό που θα μπορούσε να προβεί μοιραίο και ότι πρέπει να νοσηλευτεί άμεσα!

Και έτσι πήγε στο Νοσοκομείο Καβάλας όπου εκεί οι γιατροί απόρησαν γιατί δεν τον κράτησαν οι γιατροί του Νοσοκομείου της Ξάνθης και δεν τον νοσήλευσαν εκεί και ότι από λάθος γιατρού του Νοσοκομείου της Ξάνθης θα μπορούσε αυτός ο άνθρωπος να έμενε και παράλυτος.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο Νοσοκομείο αλλά πρέπει να σταματήσουν γιατί παίζονται ΖΩΕΣ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *