Η αγάπη για την Ξάνθη αφύπνισε την καλλιτεχνική διάθεση των νέων μας. Μπράβο στα παιδιά μας!!! - ItsAllAboutXanthi

Η αγάπη για την Ξάνθη αφύπνισε την καλλιτεχνική διάθεση των νέων μας. Μπράβο στα παιδιά μας!!!

Το να αγαπάς την πόλη σου, φαντάζει ίσως στο μυαλό όλων ως αυτονόητη λειτουργία για τον κάθε ένα από εμάς.

Νέα παιδιά της Ξάνθης δεν το αισθάνονται μόνο μέσα από την απλότητα της ενέργειάς τους,  αλλά το αποδεικνύουν έμπρακτα, με μια πραγματικά ιδιαίτερη αισθητικά, προσπάθεια ανάδειξης της Ξάνθης κατά τις ημέρες των γιορτών,  έτσι όπως ο Δήμος Ξάνθης φρόντισε να ντύσει και μας ταξιδεύουν στον παραμυθένιο κόσμο των γιορτών για τα παιδιά κάθε ηλικίας.

Δείτε:

Οι δημιουργοί αυτού του υπέροχου βίντεο σημειώνουν:

Μία ταινία μικρού μήκους αφιερωμένη στην Πρωτοχρονιά και στην υποδοχή του νέου έτους. Η ταινία βρίσκει αφορμή να προβάλει την πόλη της Ξάνθης στολισμένη με το Χριστουγεννιάτικό της φόρεμα μέσω της σύντομης περιπέτειας του μικρού Γιώργου και πιο συγκεκριμένα… του γράμματος που επέλεξε να γράψει στον Άγιο Βασίλη. Το σενάριο “αγκαλιάζει” την παιδική αθωότητα, πίστη και προσμονή για ένα πνεύμα γιορτινό και τόσο παραμυθένιο όπως αυτό που φέρνει ο Άγιος Βασίλης.

Συμμετέχουν οι: Άμερ Τάντρος, Γιώργος Τάντρος, Έλενα Παπαμερη Σκηνοθεσία/ Μοντάζ/ Επεξεργασία: Δημήτρης Κραββαρίτης Σενάριο: Δημήτρης Κραββαρίτης, Βασίλης Κραββαρίτης Χειριστής κάμερας: Δημήτρης Κραββαρίτης Χειριστής drone: Βασίλης Κραββαρίτης Μουσική σύνθεση/ Μίξη: Giorgos Lazaridis

Ευχαριστούμε για τη βοήθεια: Γιώργος Κουιμτζίδης, Μίλτος Μπεζερμελής

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *