Θεσσαλονίκη: «Μας βίασε στο διαμέρισμα που μας πήγε»

Νέες καταγγελίες από δύο γυναίκες για την Ξανθιώτισα 33χρονη που ήδη βρίσκεται στη φυλακή για την απαγωγή της 10χρονης μαθήτριας.

Οι δύο γυναίκες από τη Θεσσαλονίκη, προσήλθαν στην Ασφάλεια, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της 33χρονης. Στο πρόσωπό της όπως υποστηρίξαν, αναγνώρισαν αυτή που τις παρέσυρε στο διαμέρισμά της και αφού τις νάρκωσε τις κακοποίησε σeξουαλικά.

’Oπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Realnews, οι καταθέσεις των δύο γυναικών έχουν πολλά κοινά, όπως το ότι η γνωριμία τους με την 33χρονη έγινε μέσω ενός κοινού κύκλου γνωριμιών. Οι καταγγέλλουσες υποστηρίζουν πως στο πλαίσιο της γνωριμίας τους βρέθηκαν στο σπίτι της 33χρονης – όπου πιθανότατα τις νάρκωσε ρίχνοντας κάτι στο ποτό τους – και στη συνέχεια τις βίασε.

Αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο όλα αυτά βιντεοσκοπήθηκαν εν αγνοία τους. Άλλωστε και η 10χρονη υποστήριξε ότι η 33χρονη την είχε βιντεοσκοπήσει στο διάστημα που την είχε αρπάξει από τους δικούς της. Οι Αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσπαθούν να δουν τι μπορεί να διασωθεί από τον υπολογιστή της 33χρονης, τον οποίο και διέλυσε πριν την συλλάβουν. Ψάχνουν να δουν αν η ήδη προφυλακισμένη, εμπλέκεται σε κυκλώματα διακίνησης πορνογραφικού υλικού.

πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *