Καρναβαλικά Πάρτυ μαζί με τον ΠΑΣ Αντίκας

Οι λαογραφικές γιορτές ξεκίνησαν και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Αντίκας δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτές.. Στα πλαίσια αυτών ετοιμάζουμε από Πέμπτη 27 έως και Σάββατο 29 μουσικές εκδηλώσεις που θα “καλύψουν” και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη..

Αναλυτικότερα:

Πέμπτη 27
Την “αυλαία” ανοίγουν η Βασιλεία Βλαχοπούλου, ο dj Koun και ο Destro όπου θα μας βάλουν στο κλίμα με balkan reggae ήχους αλλά και περάσματα από όλα σχεδόν τα είδη χορευτικής μουσικής σύμφωνα πάντα με το πνεύμα του καρναβαλιού (hip hop, disco, funk κλπ)

Παρασκευή 28

Την σκυτάλη παίρνει η ομάδα Electronic Community και καλεσμένοι της από την Θεσσαλονίκη η ομάδα movement που δραστηριοποιείται στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής πάνω από 10 χρόνια.. Οι residents της ομάδας Tash και Melodise μαζί με τους “δικούς μας” Ekonpale και Al Piem θα μας “ταξιδέψουν” σε melodic techno και progressive ρυθμούς και η αδρεναλίνη αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο..

Σάββατο 29

Τελευταία μέρα των εκδηλώσεων και το κερασάκι έρχεται και πάλι απο την Electronic Community όπου οi residents djs της θα παίξουν όλο το βράδυ.. Αναλυτικά οι dortek, Zorzét, Billy Groove, 7 melodies θα εκφραστούν πίσω από τις κονσόλες του πας Αντίκας και θα δώσουν τον καλύτερο του εαυτό..

Καλό καρναβάλι σε όλους

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *