Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Ρομποτικής

Η εκπαιδευτική ρομποτική είναι μία σύγχρονη και δυναμικά ανερχόμενη εκπαιδευτική διαδικασία, η οποία απευθύνεται κυρίως στους μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου.

Στον Φροντιστήριο Νέα Γνώση έχουμε προσεγγίσει το θέμα της εκπαιδευτικής ρομποτικής οργανωμένα και σε βάθος, συνεργαζόμενοι ακαδημαϊκά, με τους καλύτερους και τους πλέον έμπειρους σε αυτόν τον τομέα, προκειμένου να σας προσφέρουμε μία άρτια και πλήρη υπηρεσία, άκρως επωφελή για τα παιδιά σας.

Η «εκπαιδευτική ρομποτική» είναι στην ουσία ένα μαθησιακό περιβάλλον που έχει στόχο του να καλλιεργήσει τη δημιουργική ευφυΐα των παιδιών και να προκαλέσει το ενδιαφέρον τους στα επιστημονικά πεδία του STEM (Science = Επιστήμη, Technology = Τεχνολογία, Engineering = Mηχανική, Mathematics = Μαθηματικά).

Στη «ρομποτική» οι μαθητές, συνδυάζοντας την πληροφορική με τα μαθηματικά, τη φυσική και τη μηχανολογία, δημιουργούν κατασκευές με χαρακτηριστικά παρόμοια με αυτά του ανθρώπου ή ενός  ζώου, αλλά και μικρές ευκολόχρηστες μηχανές, τις οποίες στη συνέχεια «προγραμματίζουν», ώστε  να «εκτελούν»  διάφορες ενέργειες.

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα οι μαθητές:

  • Αποκτούν πολυεπίπεδη μαθησιακή οργάνωση.
  • Εφαρμόζουν πρακτικά τις γνώσεις τους στις θετικές επιστήμες (φυσική και μαθηματικά).
  • Εξοικειώνονται με τις νέες τεχνολογίες.
  • Λύνουν προβλήματα με αποτελεσματικό τρόπο.
  • Μαθαίνουν να συνεργάζονται και να πετυχαίνουν τους στόχους τους.
  • Εφοδιάζονται με γνώσεις και ικανότητες, που θα τους είναι χρήσιμες τόσο στο σχολείο τους όσο και στη ζωή τους γενικότερα.

Όλα τα παιδιά «κρύβουν» μέσα τους έναν μικρό εξερευνητή που «διψάει» για μάθηση και γνώση. Επιλέγοντας την εκπαιδευτική δραστηριότητα, η οποία πραγματοποιείται στο εκπαιδευτήριό μας, ανάλογα με τις ανάγκες των τμημάτων, τούς δίνετε τη δυνατότητα να συνδυάσουν τη μάθηση με το παιχνίδι και να εισαχθούν σε έναν νέο κόσμο, που είναι βέβαιο ότι θα τα «κερδίσει» αφού θα τα κάνει να μάθουν σημαντικά πράγματα με πολύ ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο.

Η εκπαιδευτική ρομποτική είναι η μοναδική δραστηριότητα στην οποία θα κάνουν ουσιαστικά πρακτική εφαρμογή των θετικών επιστημών διασκεδάζοντας, συνεπώς θα έρχονται στις συναντήσεις μας χαρούμενα και με μεγάλο ενθουσιασμό, προκειμένου να συμμετάσχουν όμως σε μία αμιγώς εκπαιδευτική διαδικασία!

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι, ενώ τα προγράμματα της «Εκπαιδευτικής Ρομποτικής» είναι τα πληρέστερα και αρτιότερα προγράμματα εκπαιδευτικής ρομποτικής που υλοποιούνται σήμερα στη χώρα μας, τα δίδακτρα είναι ιδιαιτέρως προσιτά, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να φοιτήσουν σε αυτά όσο το δυνατόν περισσότεροι μαθητές, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνουμε όλοι μας.Θα χαρούμε πολύ να προσέλθετε στα διδακτήρια μας, προκειμένου να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για την εκδήλωση ενδιαφέροντος της «Εκπαιδευτικής Ρομποτικής»

Φροντιστήριο ΜΕ & Πληροφορικής Νέα Γνώση
Μ.Βόγδου 18 Α
25410 68881